Recensies

Tevreden klanten / en hun verhaal

Onze klanten

Lees onze recencies

Image

Jolanda Wassenaar Problemen op zondag met de auto. Jonge onderneming van twee jonge mannen die ook op zondag open zijn. Ze hebben ons top geholpen. Veel kennis van zaken en het enthousiasme spat er van af

Image

Angelo Rechards Top service, goede prijs en flexibel met openingstijden! Zal iedereen aanraden om hun auto langs te brengen, want ze zijn 6 dagen per week geopend

Image

Leroy Gerrits Gezellige & betrouwbare kerels met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden.

Image

Jan Goedhart Ben bij deze garage geweest voor olie verversen.. En nieuwe remblokken.h300 hyhundai De 2 broers zijn zeer bedreven en vriendelijk. Ook ernorm handig. Ga snel met mijn vrouw haar auto heen voor service. Ze doen ook motorfietsen. Deze garage blijf ik komen!!

Image

Casper Bloemsma Vandaag super geholpen kleppen gesteld en nieuwe rollen gemonteerd in mijn scooter prima zaak en weer snel klaar.

Image

D.P. Tas Zeer tevreden, een echte aanrader voor goed en vakkundig onderhoud aan je auto! Ik heb een lastige auto qua onderhoud (citroen XM V6) maar daar weet Christiaan wel raad mee. Of het nu om een reparatie of wat laswerk gaat, alles wordt netjes en schoon uitgevoerd en net zo belangrijk.. voor een heel scherpe prijs. Ga zo door jongens!

Image

H. Mouhcine Super snel geholpen en vriendelijke service. Balhoofdlagers van de motor laten schoonmaken en insmeren. Motor gebracht op maandag 15u (vaak zijn alle motorgarages dicht), mocht 'm aan het begin van de zelfde avond weer ophalen. Eerlijke jongens, hanteren schappelijke prijzen en naaien je geen oor aan. Voortaan de garage waar ik naar toe ga voor auto en motor onderhoud. Ook nog is de hele week open en tot laat. Bedankt voor de goede service jongens.

Image

Jus Lisen Deze heren hebben mij uitlaat uitstekend hersteld voor een schappelijke prijs. Ook als service mijn olie van mijn stuurbekrachtiging bijgevuld die achter mijn voorwiel gemonteerd zit van mijn Vectra C. Ik ga hier zeker mijn auto in onderhoud houden.

Image
1,000

TEVREDEN KLANTEN

1,500

GEKLAARDE KLUSSEN

15

JAAR ERVARING

30,000

GEWERKTE UREN

Onze Partners

car
Top