Onze missie: Communicatie en kwaliteit als prioriteit!

Qualitymotors / Onze missie

Waarom kiezen voor ons?

car

We hebben het kwaliteit van ons werk en het drukke leven van u hoog in het vaandel, daarom maken we lange uren streven we altijd te leveren boven verwachting!

Efficiƫnt te werk gaan

Omdat we kwalitatief te werk gaan is het van belang dat we efficiƫnt te werk gaan en geen onnidige handelingen uitvoeren. En samen werken met de grootste grossiers van het land.

Autobanden Service

Omdat we u graag zo goed mogelijk tot dienst willen zijn, hebben we de standaard maten banden op voorraad. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar Vredestein.

Ook in de avond open

Omdat u niet altijd tijd heeft om uw auto te brengen of de auto achter te laten, zijn we door de weeks geopend tot 21:00 & hebben we een leen auto tot u beschikking.

Goed contact tussen bedrijf & klant

In goed overleg worden de juiste beslissingen genomen. We bespreken wat we gaan doen, wat de eventuele kosten zullen zijn en welke materialen we gaan gebruiken.

Afhankelijk zijn van uw auto

Met vertrouwen en tevreden gevoel rond rijden in uw auto, u bent inmiddels afhankelijk van uw auto.

Onderhoudsplan voor uw auto

Kwaliteit staat hand in hand met goed onderhoud, zonder goed onderhoud kan de kwaliteit van uw voertuig niet gewaarborgd blijven. Maak samen met ons een onderhoudsplan en houd uw bolide opgang.

1,000

Tevreden klanten

1,500

Geslaagede klussen

15

Jaar ervaring

30,000

Gewerkte uren

RECENSIES

TEVREDEN KLANTEN

Image

Jan Goedhart Ben bij deze garage geweest voor olie verversen.. En nieuwe remblokken.h300 hyhundai De 2 broers zijn zeer bedreven en vriendelijk. Ook ernorm handig. Ga snel met mijn vrouw haar auto heen voor service. Ze doen ook motorfietsen. Deze garage blijf ik komen!!

Image

Stella Lifestyle centre In de ochtend gebeld dat ik met spoed me uitlaat moest laten vervangen.kon de zelfde dag nog terecht. Reparatie is prima gedaan en snel!!! Super plus punt vind ik dat het vriendelijke jongens zijn die ook interesse in jou als persoon hebben. Ga zo door mannen en jullie zien me snel ik ben een tevreden klant....

Image

Onze Partners

car

Hier onder vind u de bedrijven waar we graag mee samen werken om de kwaliteit die ons lief is te kunnen waarborgen.

Top